Electrolux EOB8857AAX Instrukcja Użytkownika Strona 48

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 60
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 47
Warzywa
Produkt Temperatura
(°C)
Czas (godz.) Poziom piekarnika
1 pozycja 2 pozycje
Fasola 60 - 70 6 - 8 3 1 / 4
Papryka 60 - 70 5 - 6 3 1 / 4
Warzywa
(kwaśne)
60 - 70 5 - 6 3 1 / 4
Grzyby 50 - 60 6 - 8 3 1 / 4
Zioła 40 - 50 2 - 3 3 1 / 4
Owoce
Produkt Temperatura
(°C)
Czas (godz.) Poziom piekarnika
1 pozycja 2 pozycje
Śliwki 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Morele 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Krojone jabłka 60 - 70 6 - 8 3 1 / 4
Gruszki 60 - 70 6 - 9 3 1 / 4
11.22 Pieczenie chleba
Wstępne nagrzewanie nie jest zalecane.
Produkt Temperatura (°C) Czas (min) Poziom piekarnika
Biały chleb 170 - 190 40 - 60 2
Bagietka 200 - 220 35 - 45 2
Brioszki 180 - 200 40 - 60 2
Ciabatta 200 - 220 35 - 45 2
Chleb żytni 170 - 190 50 - 70 2
Ciemny chleb 170 - 190 50 - 70 2
Chleb pełnoziarnis‐
ty
170 - 190 40 - 60 2
Bułki 190 - 210 20 - 35 2
www.electrolux.com48
Przeglądanie stron 47
1 2 ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... 59 60

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag