Electrolux EOB8857AAX Instrukcja Użytkownika Strona 40

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 60
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 39
Produkt Temperatura
(°C)
Czas (min) Poziom pie‐
karnika
Lasagne 180 - 200 60 - 75 3
Cannelloni 170 - 190 55 - 70 3
Pudding chlebowy 180 - 200 45 - 60 3
Pudding ryżowy 170 - 190 40 - 55 3
Szarlotka, na cieście ukrę‐
canym (okrągła foremka do
ciasta)
160 - 170 55 - 70 3
Biały chleb 190 - 200 40 - 50 3
11.13 Pieczenie na kilku
poziomach
Użyć funkcji: Termoobieg.
Ciasta / ciastka / chleb na blachach do pieczenia
Produkt Temperatura
(°C)
Czas (min) Poziom piekarnika
2 pozycje 3 pozycje
Ptysie z kre‐
mem / Eklery
160 - 180
1)
25 - 45 1 / 4 -
Strucla sucha 150 - 160 30 - 45 1 / 4 -
1)
Rozgrzać wstępnie piekarnik.
Ciasteczka / small cakes / ciastka / drożdżówki / bułki
Produkt Temperatura
(°C)
Czas (min) Poziom piekarnika
2 pozycje 3 pozycje
Kruche cias‐
teczka
150 - 160 20 - 40 1 / 4 1 / 3 / 5
Short bread /
Ciasteczka
maślane / Cias‐
ta przekładane
140 25 - 45 1 / 4 1 / 3 / 5
Ciasteczka z
ciasta biszkop‐
towego
160 - 170 25 - 40 1 / 4 -
Ciasteczka z
białek jaj, bezy
80 - 100 130 - 170 1 / 4 -
Makaroniki 100 - 120 40 - 80 1 / 4 -
www.electrolux.com40
Przeglądanie stron 39
1 2 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 59 60

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag