Electrolux EOB8857AAX Instrukcja Użytkownika Strona 39

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 60
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 38
Produkt Funkcja Temperatura
(°C)
Czas (min) Poziom pie‐
karnika
Bułki Górna/dolna
grzałka
190 - 210
1)
10 - 25 3
Small cakes /
Małe ciastecz‐
ka (20 sztuk na
blasze)
Termoobieg
150
1)
20 - 35 3
Small cakes /
Małe ciastecz‐
ka (20 sztuk na
blasze)
Górna/dolna
grzałka
170
1)
20 - 30 3
1)
Rozgrzać wstępnie piekarnik.
11.11 Wypieki i zapiekanki
Produkt Funkcja Temperatura
(°C)
Czas (min) Poziom pie‐
karnika
Makaron zapie‐
kany
Górna/dolna
grzałka
180 - 200 45 - 60 1
Lasagne Górna/dolna
grzałka
180 - 200 25 - 40 1
Zapiekanka
warzywna
1)
Turbo grill 170 - 190 15 - 35 1
Bagietki posy‐
pane serem
Termoobieg 160 - 170 15 - 30 1
Słodkie suflety Górna/dolna
grzałka
180 - 200 40 - 60 1
Suflety z rybą Górna/dolna
grzałka
180 - 200 30 - 60 1
Nadziewane
warzywa
Termoobieg 160 - 170 30 - 60 1
1)
Rozgrzać wstępnie piekarnik.
11.12 Termoobieg + para
Produkt Temperatura
(°C)
Czas (min) Poziom pie‐
karnika
Zapiekanka z makaronu 200 - 220 35 - 45 3
Zapiekanka ziemniaczana 180 - 200 60 - 75 3
Moussaka 170 - 190 55 - 70 3
POLSKI 39
Przeglądanie stron 38
1 2 ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... 59 60

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag