Electrolux EKD60950 Instrukcja Użytkownika Strona 55

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 96
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 54
55
QUICHE LORRAINE
Paibunn:
– 300 g hvetemel
– 2 egg
– 150 g smør
– ½ spiseskje salt
– Litt pepper
– 1 kryddermål revet muskatnøtt
Fyll:
– 150 g revet ost
– 200 g kokt skinke eller mager bacon
– oder magerer Schinkenspeck
– 2 egg
– 250 g rømme
– Salt, pepper og revet muskatnøtt
Ha mel, egg og krydder i en bolle og bland sammen til en jevn deig. Sett deigen kjølig i
noen timer. Kjevle ut deigen og legg den i et smurt ildfast fat.
Deigen skal være dobbelt tykkelse på sidene. Prikk bunnen med en gaffel.
Legg skinke/bacon over bunnen. Rør sammen egg, rømme og krydder.
Tilsett osten. Hell blandingen over skinken/baconet.
Przeglądanie stron 54
1 2 ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... 95 96

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag