
Potrawa Waga (g)
Rodzaj
blachy
Poziom
umie-
szczenia
potrawy
Czas
wstępnego
nagrzewa-
nia (minu-
ty)
Tempera-
tura (°C)
Czas pie-
czenia/go-
towania
(minuty)
Placek 500 + 500 emaliowana 1/3 10 150-160 35-45
Placek 500 + 500
+ 500
emaliowana
1/2/4
1)
10 155-165 40-50
Ciasto droż-
dżowe z
jabłkami
2000 emaliowana 3 - 170-180 40-50
Szarlotka 1200 +
1200
2 okrągłe,
aluminiowe
blachy
(średnica:
20 cm)
2/2 - 165-175 50-60
Małe cias-
teczka
500 emaliowana 2 10 150-160 20-30
Małe cias-
teczka
500 + 500 emaliowana 1/3 10 150-160 30-40
Małe cias-
teczka
500 + 500
+ 500
emaliowana
1/2/4
1)
10 150-160 35-45
Biszkopt
niskokalo-
ryczny
350 1 okrągła,
aluminiowa
blacha
(średnica:
26 cm)
1 10 150-160 20-30
Ciasto w
głębokiej
blasze
1200 emaliowana 2 - 150-160
30-35
2)
Kurczak ca-
ły
1300 ruszt na po-
ziomie 2,
głęboka
blacha na
poziomie 1
2 - 170-180 40-50
Pieczeń
wieprzowa
800 ruszt na po-
ziomie 2,
głęboka
blacha na
poziomie 1
2 - 170-180 45-50
Nadziewane
ciasto droż-
dżowe
1200 emaliowana 2 20-30 150-160 20-30
Pizza 1000 +
1000
emaliowana 1/3 - 180-200 30-40
Pizza 1000 emaliowana 2 - 190-200 25-35
Sernik 2600 emaliowana 1 - 160-170 40-50
Tarta jabł-
kowa
1900 emaliowana 2 10-15 180-200 30-40
Keks 2400 emaliowana 2 10 150-160
35-40
2)
electrolux 67
Komentarze do niniejszej Instrukcji