Electrolux EOB5341AOW Instrukcja Użytkownika Strona 21

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 32
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 20
Max. Grill
Type grillmat Brettplassering
Tid (min.)
1. side 2. side
Burgers / Burgere 4 8 - 10 6 - 8
Svinefilet 4 10 - 12 6 - 10
Pølser 4 10 - 12 6 - 8
Filet/hjortestek 4 7 - 10 6 - 8
Toast / Ristet brød
1)
5 1 - 3 1 - 3
Varme smørbrød 4 6 - 8 -
1)
Forvarm stekeovnen.
9.10 Ferdigmat
Ekte varmluft
Ferdigmat Brettplassering Temperatur (°C) Tid (min.)
Frossen pizza 2 200 - 220 15 - 25
Frossen panpizza 2 190 - 210 20 - 25
Avkjølt pizza 2 210 - 230 13 - 25
Frosne pizzabiter 2 180 - 200 15 - 30
Pommes frites,
tynne
3 200 - 220 20 - 30
Pommes frites,
tykke
3 200 - 220 25 - 35
Potetbåter/cro-
quetter
3 220 - 230 20 - 35
Reven potetgra-
teng
3 210 - 230 20 - 30
Fersk lasagne/
cannelloni
2 170 - 190 35 - 45
Frossen lasagne/
cannelloni
2 160 - 180 40 - 60
Ovnsbakt ost 3 170 - 190 20 - 30
Kyllingvinger 2 190 - 210 20 - 30
Frossen hurtigmat
Mat som skal
tilberedes
Ovnsfunksjo-
ner
Brettplasse-
ring
Temperatur
(°C)
Tid (min.)
Frossen pizza
Over-/under-
varme
3
ifølge produ-
sentens anvis-
ninger
ifølge produ-
sentens anvis-
ninger
NORSK 21
Przeglądanie stron 20
1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 31 32

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag