Electrolux EOB5341AOW Instrukcja Użytkownika Strona 16

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 32
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 15
Baketype
Ovnsfunk-
sjon
Brettplasse-
ring
Temperatur
(°C)
Tid (min)
Small cakes /
Småkaker (20
stk. per steke-
brett)
Ekte varmluft 3
150
1)
20 - 35
Small cakes /
Småkaker (20
stk. per steke-
brett)
Over-/Under-
varme
3
170
1)
20 - 30
1)
Forvarm ovnen.
Gryteretter/grateng
Form
Ovnsfunk-
sjon
Brettplasse-
ring
Temperatur
(°C)
Tid (min)
Makaronigra-
teng
Over-/Under-
varme
1 180 - 200 45 - 60
Lasagne
Over-/Under-
varme
1 180 - 200 25 - 40
Grønnsaks-
grateng
1)
Gratinering
med vifte eller
ekte varmluft
1 160 - 170 15 - 30
Bagetter med
ostelokk
Gratinering
med vifte eller
ekte varmluft
1 160 - 170 15 - 30
Boller/kanel-
boller
Over-/Under-
varme
1 180 - 200 40 - 60
Fiskeretter i
form
Over-/Under-
varme
1 180 - 200 30 - 60
Fylte grønnsa-
ker
Gratinering
med vifte eller
ekte varmluft
1 160 - 170 30 - 60
1)
Forvarm stekeovnen.
9.5 Steking i flere høyder
Kaker/bakst/brød på stekebrett
Baketype
Ekte varmluft
Temperatur
(°C)
Tid (min)
Brettplassering
2 brettplas-
seringer
3 brettplas-
seringer
Vannbakkels/
eclair
1 / 4 -
160 - 180
1)
25 - 45
Toscakake,
tørr
1 / 4 - 150 - 160 30 - 45
16
www.electrolux.com
Przeglądanie stron 15
1 2 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 31 32

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag