Electrolux EOB5341AOW Instrukcja Użytkownika Strona 17

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 32
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 16
1)
Forvarm ovnen.
Kjeks/small cakes/småkaker/små gjærbakst
Baketype
Ekte varmluft
Temperatur
(°C)
Tid (min)
Brettplassering
2 brettplas-
seringer
3 brettplas-
seringer
Sandkaker 1 / 4 1 / 3 / 5 150 - 160 20 - 40
Short bread /
Mørdeigs-
bakst/butter-
deigbakst
1 / 4 1 / 3 / 5 140 25 - 50
Småkaker av
sukkerbrød-
deig
1 / 4 - 160 - 170 25 - 40
Kjeks av egge-
hvite/marengs
1 / 4 - 80 - 100 130 - 170
Makroner 1 / 4 - 100 - 120 40 - 80
Småkaker av
gjærdeig
1 / 4 - 160 - 170 30 - 60
Småkaker av
butterdeig
1 / 4 -
170 - 180
1)
30 - 50
Små gjær-
bakst
1 / 4 - 180 30 - 55
Small cakes /
Småkaker (20
stk. per steke-
brett)
1 / 4 -
150
1)
25 - 40
1)
Forvarm ovnen.
9.6 Pizzafunksjon
Baketype Brettplassering Temperatur °C Tid (min.)
Pizza (tynn bunn)
2
200 - 230
1)2)
15 - 20
Pizza (med mye
fyll)
2 180 - 200 20 - 30
Terter 1 180 - 200 40 - 55
Spinatkake 1 160 - 180 45 - 60
Quiche Lorraine 1 170 - 190 45 - 55
Terte 1 170 - 190 45 - 55
Eplekake, tildekket 1 150 - 170 50 - 60
Grønnsakspai 1 160 - 180 50 - 60
NORSK 17
Przeglądanie stron 16
1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 31 32

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag