Electrolux EEH60P2101 Instrukcja Użytkownika Strona 18

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 56
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 17
Lamb
Type of meat Quantity
Shelf posi-
tion
Temperature
°C
Time in min.
Leg of lamb,
roast lamb
1- 1.5 kg 1 210 - 220 90 - 120
Saddle of
lamb
1- 1.5 kg 1 210 - 220 40 - 60
Game
Type of meat Quantity
Shelf posi-
tion
Temperature
°C
Time in min.
Saddle of
hare, leg of
hare
up to 1 kg 1
220 - 240
1)
30 - 40
Saddle of ven-
ison
1.5-2 kg 1 210 - 220 35 - 40
Haunch of
venison
1.5-2 kg 1 200 - 210 90 - 120
1)
Pre-heat the oven
Poultry
Type of meat Quantity
Shelf posi-
tion
Temperature
°C
Time in min.
Poultry por-
tions
200-250g
each
1 220 - 250 20 - 40
Half chicken 400-500g
each
1 220 - 250 35 - 50
Chicken, pou-
lard
1-1.5 kg 1 220 - 250 50 - 70
Duck 1.5-2 kg 1 210 - 220 80 - 100
Goose 3.5-5 kg 1 200 - 210 150 - 180
Turkey 2.5-3.5 kg 1 200 - 210 120 - 180
Turkey 4-6 kg 1 180 - 200 180 - 240
Fish
Type of meat Quantity
Shelf posi-
tion
Temperature
°C
Time in min.
Whole fish 1-1.5 kg 1 210 - 220 40 - 70
18
www.electrolux.com
Przeglądanie stron 17
1 2 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 55 56

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag