Electrolux EEH60P2101 Instrukcja Użytkownika Strona 14

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 56
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 13
Multileveled Baking
Cakes/pastries/breads on baking trays
Type of baking
Shelf position
Temperature °C Time in min.
2 levels
Cream puffs/
Eclairs
2/4
160 - 180
1)
25 - 45
Dry streusel cake
2/4
150 - 160
1)
30 - 45
1)
Pre-heat the oven
Biscuits/small cakes/pastries/rolls
Type of baking
Shelf position
Temperature °C Time in min.
2 levels
Short pastry bis-
cuits
2/4
150 - 160
1)
20 - 40
Short bread/ Pas-
try Stripes
2/4
140
1)
20 - 45
Biscuits made with
sponge mixture
2/4
160 - 170
1)
25 - 45
Biscuits made with
egg white, merin-
gues
2/4 80 - 100 130 - 170
Macaroons 2/4
100 - 120
1)
40 - 80
Biscuits made with
yeast dough
2/4
160 - 170
1)
30 - 60
Puff pastries 2/4
170 - 180
1)
30 - 50
1)
Pre-heat the oven
9.5 Conventional Baking on one level
Baking in tins
Type of baking Shelf position Temperature °C Time in min.
Ring cake or brio-
che
2 160 - 180 50 - 70
Madeira cake/fruit
cakes
1 - 2 150 - 170 50 - 90
Fatless sponge
cake
3
170
1)
25 - 40
Flan base - short
pastry
2
190 - 210
1)
10 - 25
Flan base -
sponge mixture
2 170 - 190 20 - 25
14
www.electrolux.com
Przeglądanie stron 13
1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 55 56

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag