Electrolux OOP600NX Instrukcja Użytkownika Strona 68

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 80
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 67
Livsmedel Temperatur (°C) Tid (min) Falsnivå
Fänkål 130 30 - 35 2
Kålrabbi 130 25 - 30 2
Paprika skuren i
strimlor
130 20 - 25 2
Selleri, i skivor 130 30 - 35 2
Kött
Livsmedel Temperatur (°C) Tid (min) Falsnivå
Kokt skinka 130 55 - 65 2
Pocherat kyckling‐
bröst
130 25 - 35 2
Kassler 130 80 - 100 2
Fisk
Livsmedel Temperatur (°C) Tid (min) Falsnivå
Forell 130 25 - 30 2
Laxkotlett 130 25 - 30 2
Smårätter
Livsmedel Temperatur (°C) Tid (min) Falsnivå
Ris 130 35 - 40 2
Oskalade potatisar,
medelstora
130 50 - 60 2
Kokt potatis, delad 130 35 - 45 2
Polenta 130 40 - 45 2
9.12 Tabell matlagningstermometer
Livsmedel Innertemperatur (°C)
Kalvstek 75 - 80
Kalvlägg 85 - 90
Rostbiff, röd 45 - 50
Rostbiff, medium 60 - 65
Rostbiff, välstekt 70 - 75
Fläskbog 80 - 82
Fläsklägg 75 - 80
www.electrolux.com68
Przeglądanie stron 67
1 2 ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... 79 80

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag