Electrolux OOP600NX Instrukcja Użytkownika Strona 29

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 44
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 28
Madvare Temperatur (°C) Tid (min.) Ovnrille
Aubergine 130 15 - 20 2
Blomkål, buketter 130 25 - 30 2
Tomater 130 15 2
Hvid asparges 130 25 - 35 2
Grøn asparges 130 35 - 45 2
Squash, skiver 130 20 - 25 2
Gulerødder 130 35 - 40 2
Fennikel 130 30 - 35 2
Kålrabi 130 25 - 30 2
Peberfrugt, strimlet 130 20 - 25 2
Selleri, skiver 130 30 - 35 2
Kød
Madvare Temperatur (°C) Tid (min.) Ovnrille
Kogt skinke 130 55 - 65 2
Pocheret kyllinge‐
bryst
130 25 - 35 2
Hamburgerryg (svi‐
nekam)
130 80 - 100 2
Fisk
Madvare Temperatur (°C) Tid (min.) Ovnrille
Ørred 130 25 - 30 2
Laksefilet 130 25 - 30 2
Tilbehør
Madvare Temperatur (°C) Tid (min.) Ovnrille
Ris 130 35 - 40 2
Uskrællede kartof‐
ler, mellemstore
130 50 - 60 2
Kogte kartofler,
kvarte
130 35 - 45 2
Polenta 130 40 - 45 2
DANSK 29
Przeglądanie stron 28
1 2 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 43 44

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag