Electrolux EZC2430AOX Instrukcja Użytkownika Strona 19

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 60
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 18
Jelo Gornji/donji grijač Kuhanje zrakom Vrijeme
(min)
Na‐
pomene
Tempera‐
tura (°C)
Položaj
rešetke
Tempera‐
tura (°C)
Položaj
rešetke
Svinjska
plećka
180 2 170 2 120 - 150 Na du‐
bokoj pliti‐
ci
Svinjske
nogice
180 2 160 2 100 - 120 2 komada
na du‐
bokoj pliti‐
ci
Janjetina 190 2 190 2 110 - 130 But
Pile 200 2 200 2 70 - 85 Cijela
Purica 180 1 160 1 210 - 240 Cijela
Patka 175 2 160 2 120 - 150 Cijela
Guska 175 1 160 1 150 - 200 Cijela
Kunić 190 2 175 2 60 - 80 Razrezan
na
komade
Zec 190 2 175 2 150 - 200 Razrezan
na
komade
Bažant 190 2 175 2 90 - 120 Cijela
Riba, cijela
Jelo Gornji/donji grijač Kuhanje zrakom Vrijeme
(min)
Na‐
pomene
Tempera‐
tura (°C)
Položaj
rešetke
Tempera‐
tura (°C)
Položaj
rešetke
Pastrva/
komarča
190 2 175 2 (1 i 3) 40 - 55 3 - 4 Riba,
cijela
Tuna/
losos
190 2 175 2 (1 i 3) 35 - 60 4 - 6 fileta
9.6 Mali roštilj
Ugrijte praznu pećnicu 10
minuta prije kuhanja.
HRVATSKI 19
Przeglądanie stron 18
1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 59 60

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag