Electrolux EOC5651CAX Instrukcja Użytkownika Strona 13

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 36
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 12
Podczas pieczenia można w dowolnej chwili
zmienić ustawienie temperatury wewnątrz
produktu:
1.
Nacisnąć przycisk temperatury :
Jednokrotnie – na wyświetlaczu pojawi
się wskazanie ustawionej temperatury
wewnątrz produktu, które będzie co 10
sekund zmieniać się ze wskazaniem ak‐
tualnej temperatury wewnątrz produktu.
Dwukrotnie – na wyświetlaczu pojawi się
wskazanie aktualnej temperatury piekar‐
nika, które będzie co 10 sekund zmieniać
się ze wskazaniem ustawionej tempera‐
tury piekarnika.
Trzykrotnie – na wyświetlaczu pojawi się
wskazanie ustawionej temperatury pie‐
karnika.
2.
Obrócić pokrętło regulacji temperatury, aby
zmienić temperaturę.
7.2 Wkładanie akcesoriów
Ruszt wraz z głęboką blachą:
Głęboka blacha do pieczenia i ruszt piekarnika
mają wgłębienia na bocznych krawędziach.
Wgłębienia te i kształt prowadnic zabezpieczają
naczynia przed zsunięciem się.
Ruszt:
Wsunąć ruszt między prowadnice jednego z po‐
ziomów umieszczania potraw; upewnić się, że
nóżki są skierowane w dół.
Wszystkie akcesoria mają na górnej stronie
prawej i lewej krawędzi niewielkie występy
zwiększające bezpieczeństwo. Występy służą
także jako zabezpieczenie przed wypadnię‐
ciem.
Wysoka krawędź wokół rusztu zapobiega zsu‐
waniu się naczyń.
POLSKI 13
Przeglądanie stron 12
1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 35 36

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag