Electrolux EOB8857AAX Instrukcja Użytkownika Strona 49

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 60
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 48
Produkt Naczynie
(Gastro‐
norm)
Ilość (g) Poziom
piekarni‐
ka
Tempe‐
ratura
(°C)
Czas
(min)
Uwagi
Brokuły
1)
1 x 1/2 per‐
forowane
300 3 99 13 - 15 Umieścić
blachę do
pieczenia
na pierw‐
szym pozio‐
mie piekar‐
nika.
Brokuły
1)
2 x 1/2 per‐
forowane
2 x 300 2 i 4 99 13 - 15 Umieścić
blachę do
pieczenia
na pierw‐
szym pozio‐
mie piekar‐
nika.
Brokuły
1)
1 x 1/2 per‐
forowane
maks. 3 99 15 - 18 Umieścić
blachę do
pieczenia
na pierw‐
szym pozio‐
mie piekar‐
nika.
Mrożony
groszek
2 x 1/2 per‐
forowane
2 x 1300 2 i 4 99 Aż tem‐
peratura
w naj‐
chłod‐
niejszym
miejscu
osiągnie
85°C.
Umieścić
blachę do
pieczenia
na pierw‐
szym pozio‐
mie piekar‐
nika.
1)
Nagrzewać wstępnie piekarnik przez 5 minut.
12. KONSERWACJA I CZYSZCZENIE
OSTRZEŻENIE!
Patrz rozdział dotyczący
bezpieczeństwa.
12.1 Uwagi dotyczące
czyszczenia
Przód piekarnika należy myć miękką
ściereczką zwilżoną ciepłą wodą z
dodatkiem łagodnego płynu do mycia
naczyń.
Do czyszczenia powierzchni metalowych
należy stosować łagodny środek
czyszczący.
Po każdym użyciu należy oczyścić
wnętrze piekarnika. Nagromadzenie się
tłuszczu lub resztek potraw może
spowodować pożar. Zagrożenie jest
większe dla blachy do opiekania.
Po każdym użyciu akcesoriów należy
wyczyścić je i pozostawić do
wyschnięcia. Do czyszczenia należy
użyć miękkiej ściereczki zwilżonej ciepłą
wodą z dodatkiem płynu do mycia
POLSKI 49
Przeglądanie stron 48
1 2 ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... 59 60

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag