
Produkt Temperatura (°C) Czas (min)
Pstrąg potokowy, 1 kg 85 40 - 45
Mięso
Produkt Temperatura (°C) Czas (min)
Chipolatas 80 15 - 20
Bawarska kiełbasa cielęca (biała kieł‐
basa)
80 20 - 30
Kiełbasa wiedeńska 80 20 - 30
Pierś kurczaka, gotowana 90 25 - 35
Szynka gotowana 1 kg 99 55 - 65
Kurczak z wody, 1-1,2 kg 99 60 - 70
Peklowany i lekko wędzony karczek
wieprzowy z wody
90 70 - 90
Cielęcina / schab wieprzowy, 0,8-1
kg
90 80 - 90
Tafelspitz (wołowina gotowana) 99 110 - 120
Jajka
Produkt Czas (min)
Jajka na miękko 10 - 11
Jajka na półtwardo 12 - 13
Jajka na twardo 18 - 21
11.5 Turbo grill oraz Gotowanie
na parze łącznie
Funkcji tych można używać łącznie w
celu jednoczesnego przyrządzenia
mięsa, warzyw i dodatków.
• Wybrać funkcję: Turbo grill, aby upiec
mięso.
• Dodać przygotowane warzywa i
dodatki.
• Schłodzić piekarnik do temperatury
ok. 90°C. W tym celu można uchylić
drzwi piekarnika do pierwszej pozycji
otwarcia na około 15 minut.
• Wybrać funkcję: Gotowanie na parze.
Piec wszystkie składniki razem, aż
będą gotowe.
POLSKI 31
Komentarze do niniejszej Instrukcji