Electrolux EOAP5803AX Instrukcja Użytkownika Strona 26

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 44
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 25
4. Sett inn risten i ovnen.
5. Sett steketermometeret inn i kjøttet.
6. Velg funksjonen Lavtemperatursteking
og still inn riktig kjernetemperatur.
7. Et lydsignal høres når produktet har
nådd innstilt temperatur. Deretter
skifter ovnen automatisk til en lavere
temperatur for videre steking.
Storfekjøtt
Matvarer Mengde (kg) Bruning
på hver si-
de (min)
Temperatur
(°C)
Skuff-
plasse-
ring
Tid (min)
Filet, medium –
rosa
1,0 – 1,5 2 80 – 90 2 90 – 110
Roastbiff, medi-
um – rosa
1,0 – 1,5 4 80 – 90 2 180 – 240
Kalvekjøtt
Matvarer Mengde
(kg)
Bruning
på hver si-
de (min)
Temperatur
(°C)
Skuff-
plasse-
ring
Tid (min)
Filet rosé 1,0 – 1,5 2 80 – 90 2 90 – 120
Kam, i ett stykke 1,0 – 1,5 4 80 – 90 2 120 – 150
Nierstück 1,0 – 1,5 4 80 – 90 2 120 – 150
Svinekjøtt
Matvarer Mengde
(kg)
Bruning
på hver si-
de (min)
Temperatur
(°C)
Skuff-
plasse-
ring
Tid (min)
Filet rosé 1,0 – 1,5 2 80 – 90 2 90 – 110
Kam, i ett stykke 1,0 – 1,5 4 80 – 90 2 150 – 170
Nierstück 1,0 – 1,50 4 80 – 90 2 150 – 170
11.8 Pizzafunksjon
Matvarer Temperatur (°C) Tid (min) Skuffplassering
Pizza (tynn bunn)
200 – 230
1)2)
15 – 20 2
Pizza (med mye fyll) 180 – 200 20 – 30 2
Terter 180 – 200 40 – 55 1
Spinatkake 160 – 180 45 – 60 1
Quiche Lorraine 170 – 190 45 – 55 1
Terte 170 – 190 45 – 55 1
www.electrolux.com26
Przeglądanie stron 25
1 2 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 43 44

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag