Electrolux EOB9851ZOZ Instrukcja Użytkownika Strona 37

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 64
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 36
Pokrm Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rúre
Terina
1)
90 40 - 50 2
Tenké rybie file‐
ty
85 15 - 25 2
Hrubé rybie file‐
ty
90 25 - 35 2
Malá ryba do
0,35 kg
90 20 - 30 2
Celá ryba do 1
kg
90 30 - 40 2
Knedle 120 - 130 40 - 50 2
1)
Pokračujte ďalšiu polhodinu so zatvorenými dvierkami.
11.14 Vlhkosť Stredná
Pokrm Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rúre
Rôzne druhy
chleba 0,5 – 1
kg
180 - 190 45 - 60 2
Pečivo z chlebo‐
vého cesta
180 - 200 25 - 35 2
Sladký chlieb 160 - 170 30 - 45 2
Sladké pečivo z
kysnutého cesta
170 - 180 20 - 35 2
Sladké pečené
jedlá
160 - 180 45 - 60 2
Dusené mäso 140 - 150 100 - 140 2
Rebierka 140 - 150 75 - 100 2
Pečené rybie filé 170 - 180 25 - 40 2
Pečená ryba 170 - 180 35 - 45 2
11.15 Regenerácia
Pokrm Teplota (°C) Čas (min) Úroveň v rúre
Jedlá na tanieri 110 10 - 15 2
Cestoviny 110 10 - 15 2
Ryža 110 10 - 15 2
Knedle 110 15 - 25 2
SLOVENSKY 37
Przeglądanie stron 36
1 2 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... 63 64

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag