Electrolux EOB8851AAX Instrukcja Użytkownika Strona 22

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 44
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 21
Jed Položaj rešetk
Temperatura
(ºC)
Voda v predalu za
vodo (ml)
Čas
1)
(min.)
Bel fižol 2 96 500 30 - 40
Kodrasti ohrovt 2 96 400 20 - 25
Bučka, narezana 2 96 350 15 - 20
1)
Časi so samo priporočene vrednosti.
Priloge
Jed Položaj rešetk Temperatura (ºC)
Voda v predalu za
vodo (ml)
Čas
1)
(min.)
Kvašeni cmoki 2 96 600 30 - 40
Krompirjevi cmo‐
ki
2 96 600 35 - 45
Neolupljen krom‐
pir, srednje velik
2 96 750 45 - 55
Riž (razmerje vo‐
da/riž 1,5:1)
2 96 600 35 - 40
Kuhan krompir,
narezan na četr‐
tine
2 96 600 35 - 40
Kruhovi cmoki 2 96 600 35 - 45
Testenine, sveže 2 96 450 20 - 25
Polenta (razme‐
rje tekočine 3:1)
2 96 750 45 - 50
1)
Časi so samo priporočene vrednosti.
Riba
Jed Položaj rešetk Temperatura (ºC)
Voda v predalu za
vodo (ml)
Čas
1)
(min.)
Postrv, pribl. 250
g
2 85 550 30 - 40
Morski rakci,
sveži
2 85 450 20 - 25
Morski rakci, za‐
mrznjeni
2 85 550 30 - 40
Lososovi fileji 2 85 500 25 - 35
Glavatica, cela,
pribl. 1000 g
2 85 600 40 - 45
Pokrovače 2 96 500 20 - 30
File bokoplavuta‐
rice
2 80 350 15
1)
Časi so samo priporočene vrednosti.
22
www.electrolux.com
Przeglądanie stron 21
1 2 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 43 44

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag