Electrolux EOP720NV Instrukcja Użytkownika Strona 29

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 40
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 28
Matvarer Kjernetemperatur for maten (°C)
Hjortesadel 70 - 75
Lårstykke av rådyr/hjort 70 - 75
Fisk
Matvarer Kjernetemperatur for maten (°C)
Laks 65 - 70
Ørret 65 - 70
9.18 Informasjon for
testinstitutter
Tester i henhold til EN 60350-1:2013 og
IEC 60350-1:2011.
Baking i én høyde. Kaker i form.
Matvarer Funksjon Temperatur
(°C)
Tid
(min)
Skuffplasse‐
ring
Fatless sponge ca‐
ke / Fettfritt sukker‐
brød
Ekte Varmluft 140 – 150 35 – 50 2
Fatless sponge ca‐
ke / Fettfritt sukker‐
brød
Over-/Under Var‐
me
160 35 – 50 2
Apple pie / Eplepai
(2 former Ø 20 cm,
diagonalt plassert)
Ekte Varmluft 160 60 – 90 2
Apple pie / Eplepai
(2 former Ø 20 cm,
diagonalt plassert)
Over-/Under Var‐
me
180 70 – 90 1
Baking i én høyde. Kjeks.
Matvarer Funksjon Temperatur
(°C)
Tid (min) Skuffplas‐
sering
Short bread / Mør‐
deigsbakst/butter‐
deigbakst
Ekte Varmluft 140 25 – 40 3
Short bread / Mør‐
deigsbakst/butter‐
deigbakst
Over-/Under Var‐
me
160
1)
20 – 30 3
Small cakes / Små‐
kaker (20 stk. pr ste‐
kebrett)
Ekte Varmluft
150
1)
20 – 35 3
NORSK 29
Przeglądanie stron 28
1 2 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 39 40

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag