Electrolux EKC6030CJW Instrukcja Użytkownika Strona 35

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 48
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 34
Matvarer Temperatur
(°C)
Tid (min) Brettplas-
sering
Marengsbunner 100 90 – 120 2 + 4
- oppvarming med ovnen
skrudd av
25 2 + 4
Kjeks 150 – 160 10 – 20 2 + 4
Vannbakkels 155 – 165 30 – 40 2 + 4
Fruktterter, mørdeig 150 – 160 forhåndsbak-
ing, rull 10 – 15
2 + 4
Fruktterter, mørdeig 150 – 160 ferdig 35 – 45 2 + 4
Fruktterte, smuldredeig 170 – 180 30 – 40 2 + 4
9.4 Vanlig baking
Matvarer Temperatur
(°C)
Tid (min) Brettplas-
sering
Rundstykker 200-225 8-12 3-4
Grove rundstykker 190-200 20-25 3-4
Fylte smørbrød 200-225 10-12 3-4
Ciabatta 210-230 10-20 3-4
Foccacia 220-230 15-20 3-4
Pitabrød 250 5-15 3-4
Saltkringler 180-200 12-15 3-4
Loff 190-210 25-40 1-2
Ciabatta 210-220 15-25 1-2
Helkornbrød 180-200 35-45 1-2
Rugbrød, blanding 275 oppvarming 1
- steking 190 55-65 1
Baguetter 220-230 15-30 3-4
Pannekake 170-180 50-60 2-3
Formkake 170-180 35-45 3-4
Sukkerbrød/sandkaker 170-180 40-50 1-2
Sandwichkake, rull 200-225 8-12 3-4
Marengs 100 90-120 3-4
Marengsbunner 100 90-120 3-4
NORSK
35
Przeglądanie stron 34
1 2 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 47 48

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag