Electrolux OOP600NX Instrukcja Użytkownika Strona 64

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 80
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 63
Gratenger
Matvarer Temperatur
(°C)
Tid (min) Skuffplas‐
sering
Kommentarer
Fylte grønnsaker 170 - 180 30 - 40 1 I en form
Lasagne 170 - 180 40 - 50 2 I en form
Potetgrateng 160 - 170 50 - 60 1 (2 og 4) I en form
Kjøtt
Matvarer Mengde (g) Temper‐
atur (°C)
Tid (min) Skuffplas‐
sering
Kommentarer
Svinestek 1000 180 90 - 110 2 På en rist
Kalvekjøtt 1000 180 90 - 110 2 På en rist
Roastbiff, lett
stekt – rød
1000 210 45 - 50 2 På en rist
Roastbiff, me‐
dium – rosa
1000 200 55 - 65 2 På en rist
Roastbiff, godt
stekt – grå
1000 190 65 - 75 2 På en rist
Lammekjøtt 1000 175 110 - 130 2 Lår
Kylling 1000 200 55 - 65 2 Hel
Kalkun 4000 170 180 - 240 2 Hel
And 2000 - 2500 170 - 180 120 - 150 2 Hel
Gås 3000 160 - 170 150 - 200 1 Hel
Hare - 170 - 180 60 - 90 2 Skåret i skiver
Fisk
Matvarer Mengd
e (g)
Tempera‐
tur (°C)
Tid (min) Skuffplas‐
sering
Kommentarer
Ørret 1500 180 25 - 35 2 3 – 4 fisk
Tunfisk 1200 175 35 - 50 2 4 – 6 fileter
Lysing - 200 20 - 30 2 -
9.11 Tilberedning i diettformen
Bruk funksjonen Ekte varmluft + Damp.
Grønnsaker
Matvarer Temperatur (°C) Tid (min) Skuffplassering
Brokkolitopper 130 20 - 25 2
www.electrolux.com64
Przeglądanie stron 63
1 2 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... 79 80

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag