Electrolux OCB450NX Instrukcja Użytkownika Strona 24

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 44
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 23
Matvarer Funksjon Tempera-
tur (°C)
Tid (min) Skuffplas-
sering
Julebrød
1)
Over-/Under-
varme
160 - 180 50 - 70 2
Brød (rugbrød)
1)
Over-/Under-
varme
2
først 230 20
160 - 180 30 - 60
Vannbakkels/eclair
1)
Over-/Under-
varme
190 - 210 20 - 35 2
Rullekake
1)
Over-/Under-
varme
180 - 200 10 - 20 2
Strøsselkake (tørr) Ekte varmluft 150 - 160 20 - 40 3
Mandelkake med
smør / sukkerkaker
1)
Over-/Under-
varme
190 - 210 20 - 30 2
Fruktkaker (av gjær-
deig/røredeig)
2)
Ekte varmluft 150 - 160 35 - 55 3
Fruktkaker (av gjær-
deig/røredeig)
2)
Over-/Under-
varme
170 35 - 55 1
Fruktterter av mørdeig Ekte varmluft 160 - 170 40 - 80 3
Gjærbakst med delikat
fyll (f.eks. kvark, krem,
vaniljekrem)
1)
Over-/Under-
varme
160 - 180 40 - 80 2
1)
Forvarm ovnen.
2)
Bruk en grill-/stekepanne.
Kjeks
Matvarer Funksjon Tempera-
tur (°C)
Tid (min) Skuffplas-
sering
Sandkaker Ekte varmluft 150 - 160 10 - 20 3
Short bread / Kortbrød/
gjærbakst
Ekte varmluft 140 20 - 35 3
Short bread /Kortbrød/
gjærbakst
1)
Over-/Under-
varme
160 20 - 30 2
Småkaker av røredeig Ekte varmluft 150 - 160 15 - 20 2
Småkaker av eggehvite,
marengs
Ekte varmluft 80 - 100 120 - 150 1
Makroner Ekte varmluft 100 - 120 30 - 50 3
www.electrolux.com24
Przeglądanie stron 23
1 2 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 43 44

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag