Electrolux OCB450NX Instrukcja Użytkownika Strona 19

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 36
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 18
Madvare Funktion Tempera‐
tur (°C)
Tid (min.) Ovnrille
Roulade
1)
Over-/Under‐
varme
180 - 200 10 - 20 2
Bradepandekage (tør) Varmluft 150 - 160 20 - 40 1
Smør-/sukkerkager, bi‐
stik
1)
Over-/Under‐
varme
190 - 210 20 - 30 2
Frugttærter (på gær‐
dej/rørt dej)
2)
Varmluft 150 - 160 35 - 55 1
Frugttærter (på gær‐
dej/rørt dej)
2)
Over-/Under‐
varme
170 35 - 55 1
Frugtkager på mørdej Varmluft 160 - 170 40 - 80 1
Gærkager med blødt
fyld (f.eks. kvark, fløde,
creme)
1)
Over-/Under‐
varme
160 - 180 40 - 80 2
1)
Forvarm ovnen.
2)
Brug en grill/bradepande.
Lagkagebunde
Madvare Funktion Tempera‐
tur (°C)
Tid (min.) Ovnrille
Lagkagebunde af mør‐
dej
Varmluft 150 - 160 10 - 20 1
Short bread /Mørdej‐
skage/Kagesnitter
Varmluft 140 20 - 35 1
Short bread / Mørdej‐
skage / Kagesnitter
1)
Over-/Under‐
varme
160 20 - 30 2
Lagkagebunde af rørt
dej
Varmluft 150 - 160 15 - 20 1
Marengs Varmluft 80 - 100 120 - 150 1
Makroner Varmluft 100 - 120 30 - 50 1
Lagkagebunde af gær‐
dej
Varmluft 150 - 160 20 - 40 1
Småt bagværk af but‐
terdej
1)
Varmluft 170 - 180 20 - 30 1
Småt gærbrød
1)
Over-/Under‐
varme
190 - 210 10 - 25 2
DANSK 19
Przeglądanie stron 18
1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 35 36

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag