Electrolux OCB450NX Instrukcja Użytkownika Strona 18

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 36
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 17
10.3 Bagning på én ovnribbe
Bagværk i form
Madvare Funktion Tempe‐
ratur (°C)
Tid (min.) Ovnrille
Gærkrans eller crois‐
sant
Varmluft 150 - 160 50 - 70 1
Sandkage/frugtkager Varmluft 140 - 160 70 - 90 1
Sponge cake / Sand‐
kage
Varmluft 140 - 150 35 - 50 1
Sponge cake / Sand‐
kage
Over-/Under‐
varme
160 35 - 50 2
Tærtebund - mørdej
1)
Varmluft 170 - 180 10 - 25 1
Tærtebund - rørt dej Varmluft 150 - 170 20 - 25 1
Apple pie /Æbletærte
(2 forme, 20 cm diame‐
ter, forskudt på skrå i
ovnen)
Varmluft 160 70 - 90 1
Apple pie /Æbletærte
(2 forme, 20 cm diame‐
ter, forskudt på skrå i
ovnen)
Over-/Under‐
varme
180 70 - 90 1
Kvargkage, plade
2)
Over-/Under‐
varme
160 - 170 60 - 90 1
1)
Forvarm ovnen.
2)
Brug en grill/bradepande.
Bagværk på bageplader
Madvare Funktion Tempera‐
tur (°C)
Tid (min.) Ovnrille
Fletbrød / Kringle Over-/Under‐
varme
170 - 190 30 - 40 2
Tysk julestollen
1)
Over-/Under‐
varme
160 - 180 50 - 70 2
Brød (rugbrød)
1)
Over-/Under‐
varme
2
først 230 20
160 - 180 30 - 60
Vandbakkelser/fløde‐
kager
1)
Over-/Under‐
varme
190 - 210 20 - 35 2
www.electrolux.com18
Przeglądanie stron 17
1 2 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 35 36

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag