Electrolux EVY0841BAX Instrukcja Użytkownika Strona 51

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 68
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 50
Produkt Funkcja Ilość Tempe‐
ratura
(°C)
Czas (min) Poziom
piekarnika
Pieczeń
wołowa lub
filet: śred‐
nio wypie‐
czone
Turbo grill na każdy
cm gru‐
bości
180 - 190 6–8 na cm
grubości
1
Pieczeń
wołowa lub
filet: dobrze
wypieczone
Turbo grill na każdy
cm gru‐
bości
170 - 180 8-10 na cm
grubości
1
1)
Rozgrzać wstępnie piekarnik.
Wieprzowina
Produkt Funkcja Ilość Tempera‐
tura (°C)
Czas (min) Poziom
piekarnika
Łopatka,
karkówka,
szynka
Turbo grill 1-1,5 kg 150 - 170 90 - 120 1
Kotlet, że‐
berka
Turbo grill 1-1,5 kg 170 - 190 30 - 60 1
Klops Turbo grill 750 g - 1 kg 160 - 170 50 - 60 1
Golonka
wieprzowa
(o/jointfilesconvert/988726/bgotowa‐
na)
Turbo grill 750 g - 1 kg 150 - 170 90 - 120 1
Cielęcina
Produkt Funkcja Ilość Tempera‐
tura (°C)
Czas (min) Poziom
piekarnika
Pieczeń cie‐
lęca
Turbo grill 1 kg 160 - 180 120 - 150 1
Gicz cielęca Turbo grill 1,5-2 kg 160 - 180 120 - 150 1
Jagnięcina
Produkt Funkcja Ilość Tempera‐
tura (°C)
Czas (min) Poziom
piekarnika
Udziec jag‐
nięcy, pie‐
czeń jagnięca
Turbo
grill
1-1,5 kg 150 - 180 100 - 120 1
Comber jag‐
nięcy
Turbo
grill
1-1,5 kg 160 - 180 40 - 60 1
POLSKI 51
Przeglądanie stron 50
1 2 ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... 67 68

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag