Electrolux EOY5851AOX Instrukcja Użytkownika Strona 28

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 44
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 27
Rodzaj wypieku
Funkcja piekarni‐
ka
Poziom piekarni‐
ka
Temperatura w
°C
Czas (min)
Chleb (żytni):
1.
Pierwszy
etap piecze‐
nia.
2.
Drugi etap
pieczenia.
Pieczenie trady‐
cyjne
1
1.
230
1)
2.
160 - 180
1.
20
2.
30 - 60
Ptysie z kre‐
mem / Eklery
Pieczenie trady‐
cyjne
3
190 - 210
1)
20 - 35
Rolada biszkop‐
towa
Pieczenie trady‐
cyjne
3
180 - 200
1)
10 - 20
Ciasto z kru‐
szonką (suche)
Termoobieg 3 150 - 160 20 - 40
Maślane ciasto
migdałowe /
Ciastka cukrowe
Pieczenie trady‐
cyjne
3
190 - 210
1)
20 - 30
Placki owocowe
(na cieście droż‐
dżowym/biszkop‐
towym)
2)
Termoobieg 3 150 35 - 55
Placki owocowe
(na cieście droż‐
dżowym/biszkop‐
towym)
2)
Pieczenie trady‐
cyjne
3 170 35 - 55
Placek owocowy
na kruchym cieś‐
cie
Termoobieg 3 160 - 170 40 - 80
Ciasta drożdżo‐
we z delikatnymi
dodatkami (np.
twarogiem, kre
mem, słodkim
sosem)
Pieczenie trady‐
cyjne
3
160 - 180
1)
40 - 80
1)
Rozgrzać wstępnie piekarnik.
2)
Użyć głębokiej blachy do pieczenia.
Ciastka
Rodzaj wypieku
Funkcja piekarni‐
ka
Poziom piekarni‐
ka
Temperatura w
°C
Czas (min)
Ciasteczka kru‐
che
Termoobieg 3 150 - 160 10 - 20
28
www.electrolux.com
Przeglądanie stron 27
1 2 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 43 44

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag