Electrolux EOY5851AOX Instrukcja Użytkownika Strona 23

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 44
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 22
Wieprzowina/cielęcina
Typ Naczynie Akcesoria Uwagi
Karczek wieprzowy Brytfanna Termosonda i głębo‐
ka blacha do piecze‐
nia
-
Pieczeń wieprzowa Brytfanna Głęboka blacha do
pieczenia
Ustawić wagę.
Karczek cielęcy Brytfanna Termosonda i głębo‐
ka blacha do piecze‐
nia
-
Pieczeń cielęca Brytfanna Głęboka blacha do
pieczenia
Ustawić wagę, przy‐
kryć naczynie pokryw‐
ką.
11.3 Produkty gotowe
Rodzaj Naczynie Akcesoria Uwagi
Mrożone prod. ziem‐
niaczane
- Blacha do ciasta Gotowe potrawy
z ziemniaków, frytki,
pieczone ziemniaki,
krokiety itp.
Ciasta mrożone :
- Słodkie - Blacha do ciasta Kilka mniejszych
sztuk
- Słone - Blacha do ciasta Kilka mniejszych
sztuk
Ciasta świeże
- Słodkie - Blacha do ciasta Kilka mniejszych
sztuk
- Słone - Blacha do ciasta Kilka mniejszych
sztuk
Bułki/bagietki Kilka mniejszych
sztuk
- Mrożonki - Blacha do ciasta Kilka mniejszych
sztuk
- Nie mrożone - Blacha do ciasta -
Mrożona ryba/mięso :
- Zapiekana ryba Naczynie żaroodpor‐
ne
Ruszt -
- Panierowana ryba/
mięso
- Blacha do ciasta Kilka mniejszych
sztuk, np. paluszki
rybne lub cordon bleu
POLSKI 23
Przeglądanie stron 22
1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 43 44

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag