Electrolux EOL5821AOX Instrukcja Użytkownika Strona 51

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 76
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 50
oraz trybu pracy. Urządzenie oblicza
czas zakończenia pieczenia w ciągu
około 30 minut.
6. Aby zmienić ustawienie temperatury
wewnątrz produktu, należy nacisnąć
.
Gdy mięso osiągnie ustawioną
temperaturę, zostanie wyemitowany
sygnał dźwiękowy. Urządzenie wyłączy
się automatycznie.
7. Dotknąć pole czujnika, aby wyłączyć
sygnał.
8. Wyjąć wtyczkę termosondy z gniazda
i wyjąć mięso z piekarnika.
OSTRZEŻENIE!
Termosonda jest gorąca.
Występuje zagrożenie
poparzeniem. Należy
zachować ostrożność
podczas wyjmowania
końcówki i wtyczki
termosondy.
9.2 Prowadnice teleskopowe
Należy zachować instrukcję
instalacji prowadnic
teleskopowych do
wykorzystania w przyszłości.
Prowadnice teleskopowe ułatwiają
wkładanie i wyjmowanie blach.
UWAGA!
Nie myć prowadnic
teleskopowych w zmywarce.
Nie smarować prowadnic
teleskopowych.
1. Wyciągnąć prawą i lewą prowadnicę
teleskopową.
°C
2. Umieścić ruszt na prowadnicach
teleskopowych i ostrożnie wsunąć je
do wnętrza urządzenia.
°C
Przed zamknięciem drzwi upewnić się,
że prowadnice teleskopowe zostały
całkowicie wsunięte do wnętrza
urządzenia.
10. DODATKOWE FUNKCJE
10.1 Program ulubiony
W pamięci można zapisać ulubione
ustawienia, np. czas pieczenia,
temperaturę lub funkcję pieczenia. Są
one dostępne w menu: Program
ulubiony. Można zapisać w pamięci 20
programów.
Zapisywanie programu
1. Włączyć urządzenie.
2. Ustawić funkcję pieczenia lub
program automatyczny.
3. Dotknąć kilka razy , aż na
wyświetlaczu pojawi się: ZAPISZ.
4. Nacisnąć , aby potwierdzić.
Na wyświetlaczu pojawi się pierwsza
wolna pozycja pamięci.
5. Nacisnąć , aby potwierdzić.
6. Wprowadzić nazwę programu.
POLSKI 51
Przeglądanie stron 50
1 2 ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... 75 76

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag