Electrolux EOC5851AAX Przewodnik Szybki Start Strona 3

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 4
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 2
1-3 kg
0:00-23:59
1/3
1/5
. . .
. . .
16:30
03:00
2.0 kg
16:30
03:00
2.0 kg
30-300°C
1
30-230°C
2
16:30
03:00
200°C
16:30
03:00
200°C
5/5
4/5
3/5
2/5
3:00
19:30
2:30
19:00
Tryk to gange
Hjælp til tilberedning
Færdigretter
Tilbage
Tilbage Vægtautomatik
Svinekød/Kalvekød
Svinekød/Kalvekød Nakkesteg af svinekød
PANEL LÅS
SET + GO
Heat+Hold
GEMVarighed
Varighed
Oksekød/Vildt/Lam Svinekam
Tryk OK for at aktivere
Tryk OK for at aktivere
Tryk OK for at aktivere
Tryk OK for at aktivereSlut tid
Slut tid
Færdigretter Rullesteg
Nakkesteg af svinekød
Vægtautomatik Manuel
Oksekød/Vildt/Lam
Svinekam
Manuel Tilbage
¹ Kun ovne uden damp
² Kun ovne med damp
Przeglądanie stron 2
1 2 3 4

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag