Electrolux EOB8851VAX Instrukcja Użytkownika Strona 32

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 52
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 31
Genopvarmning
Madvarer Temperatur (°C) Tid (min.) Ovnrille
Boller 85 25 - 35 2
Pasta 85 20 - 25 2
Ris 85 20 - 25 2
Enkelte retter 85 20 - 25 2
11.14 Intervaldamp
Tilsæt ca. 300 ml vand.
Madvarer Temperatur (°C) Tid (min.) Ovnrille
Flæskesteg, 1000 g 160 - 180 90 - 100 2
Roastbeef 1000 g 180 - 200 60 - 90 2
Kalvesteg, 1000 g 180 80 - 90 2
Farsbrød, rå, 500 g 180 30 - 40 2
Hamburgerryg 600 -
1000 g (udvandes i
2 timer)
160 - 180 60 - 70 2
Kylling, 1000 g 180 - 200 50 - 60 2
And, 1500 - 2000 g 180 70 - 90 2
Gås, 3000 g 170 130 - 170 1
Kartoffelgratin 160 - 170 50 - 60 2
Pastaretter 190 40 - 50 2
Lasagne 180 45 - 55 2
Diverse brød, 500 -
1000 g
180 - 190 45 - 50 2
Småt gærbrød, 40 -
60 g
180 - 210 30 - 40 2
Forbagt småt
gærbrød
200 20 - 30 2
Forbagte ku-
vertbrød, 40 - 50 g
200 20 - 30 2
Forbagte ku-
vertbrød, dybfrosne,
40 - 50 g
200 25 - 35 2
www.electrolux.com32
Przeglądanie stron 31
1 2 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 51 52

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag