Electrolux EOB6630K EU R05 Instrukcja Użytkownika Strona 29

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 52
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 28
29
Ðßíáêáò ÓêÜëá øçóßìáôïò ãéá ðßôóá
Ðßíáêáò ØçôÜ êáé ìáãåéñåõôÜ óôï öïýñíï
Åßäïò áñôïóêåõÜóìáôïò ÅðéöÜíåéá÷ñÞóçò
Èåñìïêñáóßá
°C
×ñüíïò
¿ñåò: ËåðôÜ
ÐßôóÆ (ëåðôÞ) 1 180 - 200
1)
1) ÐñïŁåñìÜíåôå ôïí öïýñíï
20 - 30
ÐßôóÆ (ìå ðëïýóéÆ õëéŒÜ) 1 180 - 200 20 - 30
ûïñíÝ 1 180 - 200 45 - 60
ÓðÆíÆŒüðéôÆ 1 160 -180 45 - 60
Quiche Lorraine 1 170 - 190 40 - 50
ÐßôÆ ìå ìõæÞŁñÆ, óôñüããõëç 1 140 - 160 60 - 90
ˆëõŒü ìå ŒñÝìÆ óôç ëÆìÆñßíÆ 1 140 - 160 50 - 60
ÌçëüðéôÆ, óŒåðÆóôÞ 1 150 - 170 50 - 70
ÐßôÆ ëÆ÷ÆíéŒþí 1 160 - 180 50 - 60
`ñÆâéŒÞ ðßôÆ 1 250 - 270
1)
10 - 20
ÔïýñôÆ ìå öýëëï ŒñïýóôÆò 1 160 - 180
1)
40 - 50
ûÝéŒ 1 250 - 270
1)
12 - 20
Piroggen 1 180 - 200
1)
15 - 25
ÓõíôáãÞ
Ëåéôïõñãßá
öïýñíïõ
ÅðéöÜíåéá
÷ñÞóçò
Èåñìïêñáóßá
°C
×ñüíïò
¿ñåò:
ËåðôÜ
ÓïõöëÝ ìå æõìÆñéŒÜ
¯ðÜíø/ŒÜôø
ŁÝñìÆíóç
1 180-200 0:45-1:00
ËÆæÜíéÆ
¯ðÜíø/ŒÜôø
ŁÝñìÆíóç
1 180-200 0:25-0:40
ÓïõöëÝìå ëÆ÷ÆíéŒÜ
1)
1) ÐñïŁåñìÜíåôå ôïí öïýñíï
¨åñìüò ÆÝñÆò 1 160-170 0:15-0:30
ÌðÆãŒÝôåò ìå
åðéŒÜëõłç
1)
¨åñìüò ÆÝñÆò 1 160-170 0:15-0:30
ˆëõŒÜóïõöëÝ
¯ðÜíø/ŒÜôø
ŁÝñìÆíóç
1 180-200 0:40-0:60
ØÜñé óôï öïýñíï
¯ðÜíø/ŒÜôø
ŁÝñìÆíóç
1 180-200 0:30-1:00
ˆåìéóôÜ ëÆ÷ÆíéŒÜ ¨åñìüò ÆÝñÆò 1 160-170 0:30-1:00
Przeglądanie stron 28
1 2 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 51 52

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag