Electrolux EOB65100X Instrukcja Użytkownika Strona 44

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 76
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 43
44 electrolux anvendelser, tabeller og tips
Stegetabel
Kødtype Mængde Ovnfunktion Rille
Tempe-
ratur
°C
Tid
Ti.: Mín.
Oksekød
Oksesteg 1-1,5 kg
Over-/un-
dervarme
1 200-250 2:00-2:30
Roastbeef eller filet
pr. cm i høj-
den
- rød i midten
pr. cm
i højden
Varmluftgrill 1
190-
200
1)
0:05-0:06
- rosa i midten
pr. cm
i højden
Varmluftgrill 1 180-190 0:06-0:08
- gennemstegt
pr. cm
i højden
Varmluftgrill 1 170-180 0:08-0:10
Svinekød
Bov, nakkekam, skin-
kesteg
1-1,5 kg Varmluftgrill 1 160-180 1:30-2:00
Kotelet,
hamburgerryg
1-1,5 kg Varmluftgrill 1 170-180 1:00-1:30
Forloren hare 750 g-1 kg Varmluftgrill 1 160-170 0:45-1:00
Flæskeskank (forkogt) 750 g-1 kg Varmluftgrill 1 150-170 1:30-2:00
Kalvekød
Kalvesteg 1 kg Varmluftgrill 1 160-180 1:30-2:00
Kalveskank 1,5-2 kg Varmluftgrill 1 160-180 2:00-2:30
Lam
Lammesteg,
lammekølle
1-1,5 kg Varmluftgrill 1 150-170 1:15-2:00
Lammeryg 1-1,5 kg Varmluftgrill 1 160-180 1:00-1:30
Vildt
Hareryg, harekølle op til 1 kg
Over-/un-
dervarme
3
220-
250
1)
0:25-0:40
Dyre-/hjorteryg 1,5-2 kg
Over-/un-
dervarme
1 210-220 1:15-1:45
Dyre-/hjortekølle 1,5-2 kg
Over-/un-
dervarme
1 200-210 1:30-2:15
Przeglądanie stron 43
1 2 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... 75 76

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag