Electrolux EOB5851AOX Instrukcja Użytkownika Strona 34

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 40
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 33
11.19 Tablica sonde za pečenje mesa
Govedina
Jelo Temperatura jezgre hrane (°C)
Rebra / Komad od filea: slabo pečeno 45 - 50
Rebra / Komad od filea: srednje pečeno 60 - 65
Rebra / Komad od filea: dobro pečeno 70 - 75
Svinjetina
Jelo Temperatura jezgre hrane (°C)
Plećka / But / Vrat svinje 80 - 82
Kotlet (leđa) / Dimljeni svinjski but 75 - 80
Mesna pita 75 - 80
Teletina
Jelo Temperatura jezgre hrane (°C)
Teleće pečenje 75 - 80
Teleća koljenica 85 - 90
Ovčetina / janjetina
Jelo Temperatura jezgre hrane (°C)
Ovčji but 80 - 85
Ovčja leđa 80 - 85
Janjeće pečenje / Janjeći but 70 - 75
Igra
Jelo Temperatura jezgre hrane (°C)
Zečji hrbat 70 - 75
Zečji but 70 - 75
Cijeli zec 70 - 75
Srneći hrbat 70 - 75
Srneći but 70 - 75
Riba
Jelo Temperatura jezgre hrane (°C)
Losos 65 - 70
Pastrva 65 - 70
www.electrolux.com34
Przeglądanie stron 33
1 2 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag