Electrolux EOB3000AOX Instrukcja Użytkownika Strona 12

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 44
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 11
MADVARE
Over- undervar-
me
Varmluft
Tilbe-
rednings-
tid
[min.]
Bemærknin-
ger
Ovnrille
Tem-
pera-
tur
[°C]
Ovnrille
Tem-
pera-
tur
[°C]
And 2 175 2 220 120 -
150
Hel
Gås 2 175 1 160 150 -
200
Hel
Kanin 2 190 2 175 60 - 80 Parteret
Hare 2 190 2 175 150 -
200
Parteret
Fasan 2 190 2 175 90 - 120 Hel
FISK
MADVARE
Over- undervar-
me
Varmluft
Tilbe-
rednings-
tid [min.]
Bemærknin-
ger
Ovnrille
Tem-
pera-
tur
[°C]
Ovnrille
Tem-
pera-
tur
[°C]
Bækørred/
havrude
2 190 2 175 40 - 55 3 - 4 fisk
Tun/laks 2 190 2 175 35 - 60 4 - 6 fileter
7.5 Lille grill
Opvarm den tomme ovn i 10 mi-
nutter før madlavning.
Antal Lille grill Tilberedningstid
[min.]
MADVARE Styk-
ker
[g] Ovnrille Tem-
peratur
[°C]
1. side 2. side
Tournedos 4 800 4 maks. 12-15 12-14
Oksesteaks 4 600 4 maks. 10-12 6-8
Grillpølser 8 - 4 maks. 12-15 10-12
Svinekotelet 4 600 4 maks. 12-16 12-14
Kylling (i halve) 2 1000 4 maks. 30-35 25-30
Kebab 4 - 4 maks. 10-15 10-12
Kyllingebryster 4 400 4 maks. 12-15 12-14
Hamburger 6 600 4 maks. 20-30 -
Fiskefilet 4 400 4 maks. 12-14 10-12
12
www.electrolux.com
Przeglądanie stron 11
1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 43 44

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag