Electrolux EOB20001X EU ENV0 Instrukcja Użytkownika Strona 25

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 52
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 24
anvendelse, tabeller og tips electrolux 25
Steketabell (kjøtt og fisk)
Type kjøtt
Mengde
Vekt
Innset-
tingsrille
Tem pera -
tur
ºC
Tid
tim.:min.
Storfe
Stek 1-1,5 kg 1 200-250 2:00-2:30
Roastbiff eller filet 1 tykkelse i cm
- rød tykkelse i cm 1 230-250
1)
0:06-0:08
- rosa tykkelse i cm 1 230-250
1)
0:08-0:10
- gjennomstekt tykkelse i cm 1 210-230
1)
0:10-0:12
Svin
Skulder, nakke, skinke, 1-1,5 kg 1 210-220 1:30-2:00
Koteletter, røkt svinekam 1-1,5 kg 1 180-190 1:00-1:30
Kjøttpudding 750 g -1 kg 1 170-180 0:45-1:00
Svineknoke (forhåndskokt) 750 g -1 kg 1 210-220 1:30-2:00
Kalv
Kalvestek 1 kg 1 210-220 1:30-2:00
Kalvelår 1,5-2 kg 1 210-225 2:00-2:30
Lam
Lammelår, lammestek 1-1,5 kg 1 210-220 1:15-2:00
Lammerygg 1-1,5 kg 1 210-220 1:00-1:30
Vilt
Harerygg, harelår inntil 1 kg 3 220-250
1)
0:25-0:40
Ryggstykke av rådyr/hjort 1,5-2 kg 1 210-220 1:00-1:30
Lårstykke av rådyr/hjort 1,5-2 kg 1 200-210 1:15-1:50
Przeglądanie stron 24
1 2 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 51 52

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag