Electrolux EOA5851AAX Instrukcja Użytkownika Strona 11

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 36
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 10
Symbol Podmenu Opis
Alarm/sygnał błędu
Włączanie i wyłączanie sygnałów alarmo‐
wych.
Serwis
Wyświetlanie informacji o wersji oprogramo‐
wania i konfiguracji.
Ustawienia fabryczne Przywracanie ustawień fabrycznych.
6.3 Funkcje pieczenia
Podmenu dla opcji menu: Funkcje pieczenia
Funkcja pieczenia Zastosowanie
Termoobieg Do równoczesnego pieczenia na maksymalnie
trzech poziomach oraz do suszenia żywności. Us‐
tawić temperaturę o 20-40°C niższą od temperatury
dla funkcji Pieczenie tradycyjne .
Pizza Do pieczenia na jednym poziomie dań wymagają‐
cych intensywnego przyrumienienia i kruchego
spodu. Ustawić temperaturę o 20-40°C niższą od
temperatury dla funkcji Pieczenie tradycyjne .
Pieczenie tradycyjne Do pieczenia mięsa lub ciasta na jednym poziomie.
Termoobieg (niska temp.) Do przyrządzania bardzo chudych i delikatnych pie‐
czonych potraw.
Grzałka dolna Do pieczenia ciast z kruchym spodem.
Termoobieg + para Pozwala zmniejszyć zużycie energii podczas goto‐
wania i pieczenia suchych wypieków. Również do
przyrządzania wypieków w foremkach na jednym
poziomie.
Pieczenie ekonomiczne Funkcje EKO umożliwiają zmniejszenie zużycia
energii podczas pieczenia. Konieczne jest uprzed‐
nie ustawienie czasu pieczenia. W celu uzyskania
dodatkowych informacji o zalecanych ustawieniach
należy zapoznać się z tabelami pieczenia dotyczą‐
cymi danej funkcji pieczenia.
Potrawy mrożone Do przyrządzania produktów gotowych, takich jak
frytki, ćwiartki, sajgonki.
Grill Do grillowania płaskich potraw i pieczenia tostów.
Szybki grill Do grillowania płaskich potraw w dużych ilościach.
Do przyrządzania tostów.
POLSKI 11
Przeglądanie stron 10
1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 35 36

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag