Electrolux EOA5551AOX Instrukcja Użytkownika Strona 42

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 60
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 41
Jed Gretje zgoraj/spodaj Vroči zrak Čas (min.) Opombe
Tempera‐
tura (°C)
Položaj
rešetk
Tempera‐
tura (°C)
Položaj
rešetk
Božični
kolač / bo‐
gata sad‐
na torta
1)
160 2 150 2 90 - 120 V tortnem
modelu 20
cm
Češpljev
kolač
1)
175 1 160 2 50 - 60 V pekaču
za kruh
Drobno
pecivo -
en nivo
170 3 140 - 150 3 20 - 30 V pekaču
za pecivo
Drobno
pecivo -
dva nivoja
- - 140 - 150 2 in 4 25 - 35 V pekaču
za pecivo
Drobno
pecivo -
trije nivoji
- - 140 - 150 1, 3 in 5 30 - 45 V pekaču
za pecivo
Piškoti /
pecivo iz
krhkega
testa - en
nivo
140 3 140 - 150 3 30 - 35 V pekaču
za pecivo
Piškoti /
pecivo iz
krhkega
testa - dva
nivoja
- - 140 - 150 2 in 4 35 - 40 V pekaču
za pecivo
Piškoti /
pecivo iz
krhkega
testa - trije
nivoji
- - 140 - 150 1, 3 in 5 35 - 45 V pekaču
za pecivo
Poljubčki -
en nivo
120 3 120 3 80 - 100 V pekaču
za pecivo
Poljubčki-
dva nivo‐
ja
1)
- - 120 2 in 4 80 - 100 V pekaču
za pecivo
Žemlje
1)
190 3 190 3 12 - 20 V pekaču
za pecivo
Ėclair - en
nivo
190 3 170 3 25 - 35 V pekaču
za pecivo
www.electrolux.com42
Przeglądanie stron 41
1 2 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... 59 60

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag