Electrolux EOA5551AOX Instrukcja Użytkownika Strona 39

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 56
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 38
Jed Gretje zgoraj in spo‐
daj
Vroči zrak Čas (min.) Opombe
Tempera‐
tura (°C)
Položaj
rešetk
Tempera‐
tura (°C)
Položaj
rešetk
Žemlje
1)
190 3 190 3 12 - 20 V pekaču
za pecivo
Ėclair - en
nivo
190 3 170 3 25 - 35 V pekaču
za pecivo
Ėclair -
dva nivoja
- - 170 2 in 4 35 - 45 V pekaču
za pecivo
Pite 180 2 170 2 45 - 70 V tortnem
modelu 20
cm
Bogata
sadna tor‐
ta
160 1 150 2 110 - 120 V tortnem
modelu 24
cm
Viktorijin
kolač
170 1 160 2 (levo in
desno)
50 - 60 V tortnem
modelu 20
cm
1)
Predgretje za 10 minut.
Kruh in pizza
Jed Gretje zgoraj in spo‐
daj
Vroči zrak Čas
(min.)
Opombe
Tempera‐
tura (°C)
Položaj
rešetk
Tempera‐
tura (°C)
Položaj
rešetk
Beli kruh
1)
190 1 190 1 60 - 70 1 - 2 kosa,
500 g na
kos
Rženi kruh 190 1 180 1 30 - 45 V pekaču
za kruh
Žemlje
1)
190 2 180 2 (2 in 4) 25 - 40 6 - 8 že‐
melj v pe‐
kaču za
pecivo
Pizza
1)
230 - 250 1 230 - 250 1 10 - 20 V pekaču
za pecivo
ali globo‐
kem peka‐
ču
SLOVENŠČINA 39
Przeglądanie stron 38
1 2 ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... 55 56

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag