Electrolux EOA5220AOV Instrukcja Użytkownika Strona 49

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 60
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 48
Produkt Funkcja Akceso‐
ria
Po‐
ziom
pie‐
karni‐
ka
Tem‐
peratu‐
ra (°C)
Czas (min) Uwagi
Biszkopt
beztłusz‐
czowy
Termoo‐
bieg / Pie‐
czenie kon‐
wekcyjne
Ruszt 2 160 40 - 50 Użyć foremki do
ciasta (o średni‐
cy 26 cm).
Nagrzewać
wstępnie piekar‐
nik przez 10 mi‐
nut.
Biszkopt
beztłusz‐
czowy
Termoo‐
bieg / Pie‐
czenie kon‐
wekcyjne
Ruszt 2 i 4 160 40 - 60 Użyć foremki do
ciasta (o średni‐
cy 26 cm).
Umieścić po
przekątnej.
Nagrzewać
wstępnie piekar‐
nik przez 10 mi‐
nut.
Ciastecz‐
ka ma‐
ślane
Termoo‐
bieg / Pie‐
czenie kon‐
wekcyjne
Blacha
do pie‐
czenia
ciasta
3 140 -
150
20 - 40 -
Ciastecz‐
ka ma‐
ślane
Termoo‐
bieg / Pie‐
czenie kon‐
wekcyjne
Blacha
do pie‐
czenia
ciasta
2 i 4 140 -
150
25 - 45 -
Ciastecz‐
ka ma‐
ślane
Górna/
dolna grzał‐
ka
Blacha
do pie‐
czenia
ciasta
3 140 -
150
25 - 45 -
Tosty
4 - 6
sztuk
Grill Ruszt 4 maks. 2 - 3 minuty
pierwsza stro‐
na; 2 - 3 mi‐
nuty druga
strona
Nagrzewać
wstępnie piekar‐
nik przez 3 minu‐
ty.
POLSKI 49
Przeglądanie stron 48
1 2 ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... 59 60

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag