Electrolux EKI54553OX Instrukcja Użytkownika Strona 23

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 40
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 22
Produkt Ilość (g) Tempera‐
tura (°C)
Czas (min) Poziom
piekar‐
nika
Akcesoria
Ciasto maś‐
lane
1)
600 180 - 200 20 - 25 2 blacha do piec‐
zenia
1)
Nagrzewać wstępnie piekarnik przez 10 minut.
2)
Nagrzewać wstępnie piekarnik przez 15 minut.
3)
Po wyłączeniu urządzenia pozostawić ciasto w piekarniku na 7 minut.
4)
Nagrzewać wstępnie piekarnik przez 20 minut.
5)
Nagrzewać wstępnie piekarnik przez 10 - 15 minut.
6)
Po wyłączeniu urządzenia pozostawić ciasto w piekarniku na 10 minut.
7)
Ustawić temperaturę na 250°C i nagrzewać wstępnie piekarnik przez 18 minut.
11.7 Pieczenie konwekcyjne
Produkt Ilość (g) Tempera‐
tura (°C)
Czas (min) Poziom
piekar‐
nika
Akcesoria
Ciasta przekła‐
dane
1)
250 145 25 3 blacha do
pieczenia
Ciasta przekła‐
dane
1)
250 + 250 145 25 1 + 3 blacha do
pieczenia
Cienkie cias‐
to
1)
1000 150 30 2 blacha do
pieczenia
Cienkie cias‐
to
1)
1000 +
1000
155 40 1 + 3 blacha do
pieczenia
Ciasto drożd‐
żowe z jabłka‐
mi
2000 170 - 180 40 - 50 3 blacha do
pieczenia
Szarlotka 1200 +
1200
175 55 2 2 okrągłe
aluminiowe
blachy
(średnica: 20
cm) na tym
samym po‐
ziomie
Małe ciastecz‐
ka
1)
500 155 30 2 blacha do
pieczenia
Małe ciastecz‐
ka
1)
500 + 500 155 40 1 + 3 blacha do
pieczenia
POLSKI 23
Przeglądanie stron 22
1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 39 40

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag