Electrolux EKI54553OX Instrukcja Użytkownika Strona 27

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 40
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 26
Produkt Ilość (g) Tempera‐
tura (°C)
Czas (min) Poziom
piekar‐
nika
Akcesoria
Biszkopt
1)
600 150 - 170 20 - 30 2 blacha do
pieczenia
Ciasto maś‐
lane
1)
600 + 600 150 - 170 20 - 30 1 + 3 blacha do
pieczenia
1)
Nagrzewać wstępnie piekarnik przez 10 minut.
2)
Po wyłączeniu urządzenia pozostawić ciasto w piekarniku na 7 minut.
3)
Nagrzewać wstępnie piekarnik przez 15 minut.
4)
Po wyłączeniu urządzenia pozostawić ciasto w piekarniku na 10 minut.
5)
Ustawić temperaturę na 230°C i nagrzewać wstępnie piekarnik przez 15 minut.
11.9 Delikatne pieczenie
Produkt Ilość (g) Tempera‐
tura (°C)
Czas (min) Poziom
piekar‐
nika
Akcesoria
Ciasta przekła‐
dane
1)
250 150 - 160 20 - 25 2 blacha do
pieczenia
Cienkie cias‐
to
1)
500 160 - 170 35 - 40 2 blacha do
pieczenia
Pizza
1)
1000 200 - 210 30 - 40 2 blacha do
pieczenia
Rolada bisz‐
koptowa
1)
500 160 - 170 20 - 30 2 blacha do
pieczenia
Bezy
2)
400 110 - 120 50 - 60 2 blacha do
pieczenia
Biszkopt
1)
600 160 - 170 25 - 30 2 blacha do
pieczenia
Ciasto maś‐
lane
1)
600 160 - 170 25 - 30 2 blacha do
pieczenia
Kurczak, cały 1200 220 - 230 45 - 55 2 ruszt
1 blacha do
pieczenia
1)
Ustawić temperaturę na 250°C i nagrzewać wstępnie piekarnik przez 20 minut.
2)
Ustawić temperaturę na 250°C i nagrzewać wstępnie piekarnik przez 10 minut.
POLSKI 27
Przeglądanie stron 26
1 2 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 39 40

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag