Electrolux EKD60760X Instrukcja Użytkownika Strona 37

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 64
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 36
36
Steketabell
Disse steketidene er veiledende.
Plassering i ovnen
Stekeovnen har fem eller tre
skinner (se bildet).
°C
Min
°C
Min
Myke kaker
Fruktkaker 150-170 1 1 70-80 140-150 1 70-80
Kaker 160-180 1 rist
bunnen
45-60 150-160 1 45-60
Muffins 220-225 3 2 10-20 160-170 1+5 10-20
Te r t e r
Rullekake 225-250 3 2 6-10 200 3 6-10
Mørdeigsbunn 170-180 3 2 20-30 150-160 1+5 20-30
Småkaker
Mørdeigskaker 170-180 3 2 10-15 150-160 1+5 10-15
Pepperkaker 220-225 3 2 8-12 160-170 1+5 8-12
Butterdeigkaker 180-200 3 2 20-30 160-180 1+5 20-30
Brød
Formstekt brød 190-210 1 1 30-40 170-190 2 30-40
Rugbrød 175-225 2 1 35-45 180-190 1+4 35-45
Tebrød 200-225 3 1 12-18 180-190 1+5 12-18
Lyse rundstykker 200-225 2 1 8-15 190-200 1+5 8-15
Mørke rundstykker 190-210 2 1 14-20 180-190 1+5 14-20
Pitabrød 250-275 2-3 1 6-8 6-8
Hvetebakst
Boller 225-250 2 1 8-10 180-190 1+5 8-10
Stenger/kranser 180-200 2 1 25-35 170-180 3 25-35
Ovnsretter
Potetgrateng 225 1 1 45-50 180-200 45-50
Ovnspannekake 200-210 3 2 20-35 200 3 20-35
Pan pizza 210-220 1 1 70-80 140-150 1 16-20
1
5
3
1
3
2
Przeglądanie stron 36
1 2 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... 63 64

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag