Electrolux EKC6430AOX Instrukcja Użytkownika Strona 17

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 36
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 16
Jelo Temperatura
(°C)
Vrijeme
(min)
Položaj re‐
šetke
Pita od jabuka (2 kalupa Ø20cm,
postavljena dijagonalno)
160 60 - 90 2 - 3
1)
Prethodno zagrijte pećnicu.
Torte / lisnata tijesta / krušna tijesta na pekačima za pecivo
Jelo Temperatura
(°C)
Vrijeme
(min)
Položaj re‐
šetke
Kolači posuti mrvicama od tijesta
(suhi)
150 - 160 20 - 40 3
Voćna torta (dizano tijesto/
biskvit)
1)
150 35 - 55 3
Voćne torte s prhkim tijestom 160 - 170 40 - 80 3
1)
Koristite duboku pliticu za pečenje.
Biskviti
Jelo Temperatura
(°C)
Vrijeme
(min)
Položaj re‐
šetke
Biskviti od prhkog tijesta 150 - 160 10 - 20 3
Prhko tijesto/prutići 140 20 - 35 3
Biskviti od dizanog tijesta 150 - 160 15 - 20 3
Slastice od bjelanjka, poljupci 80 - 100 120 - 150 3
Kolačići s bademima 100 - 120 30 - 50 3
Biskviti od dizanog tijesta 150 - 160 20 - 40 3
Uštipci
170 - 180
1)
20 - 30 3
Pecivo–kiflice 160 10 - 35 3
Kolačići (20 po pladnju) 150 20 - 35 3
1)
Prethodno zagrijte pećnicu.
Tablica pečenih i zapečenih jela
Jelo Temperatura
(°C)
Vrijeme
(min)
Položaj re‐
šetke
Baguette s topljenim sirom
160 - 170
1)
15 - 30 1
Punjeno povrće 160 - 170 30 - 60 1
1)
Prethodno zagrijte pećnicu.
HRVATSKI 17
Przeglądanie stron 16
1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 35 36

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag