Electrolux EB4SL70SP Przewodnik Szybki Start Strona 1

Przeglądaj online lub pobierz Przewodnik Szybki Start dla Nie Electrolux EB4SL70SP. Electrolux EB4SL80CN Quick start guide Instrukcja obsługi

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 4
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Sensor eld
1. Display
2. On/off
3. Heating Functions or Assisted
Cooking
4. Favourite Programme
5. Temperature selection
6. Down key
7. Up key
8. OK
9. Home key
10. Time and additional functions
11. Minute Minder
Heating Functions
Assisted Cooking
Press once or twice - activates a heating
function or an Assisted Cooking function.
Press and hold for 3 seconds - activates or
deactivates the oven lamp.
Fast Heat Up
Press once - checks the temperature when
the appliance operates. Press and hold for
3 seconds to activate or deactivate the Fast
Heat Up function.
On/off
Press once - activates the appliance.
Favourite Programme
Press once - opens Favourite Programme
menu. Press and hold for 3 seconds
- saves active function in Favourite
Programme menu.
Home key
Press once - goes back one level in the
menu. Press and hold for 3 seconds to
show the main menu.
Brief instructions EB4 SL 60/70/80
Przeglądanie stron 0
1 2 3 4

Podsumowanie treści

Strona 1 - 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11Sensor eld1. Display2. On/off3. Heating Functions or Assisted Cooking4. Favourite Programme5. Temperature selection6. Do

Strona 2 - Heating Functions

30-300°C130-230°C20:00-23:5916:3000:15150°C16:3000:15150°C1/52/53/54/55/51/3. . .0:0016:300:3017:00Heating Functions¹ Ovens without steam only ² Ovens

Strona 3 - Assisted Cooking

1-3 kg0:00-23:591/31/5. . .. . .16:3003:002.0 kg16:3003:002.0 kg30-300°C130-230°C216:3003:00200°C16:3003:00200°C5/54/53/52/53:0019:302:3019:00Press tw

Strona 4

Assisted CookingPork/VealRoast PorkLoin of PorkPork KnucklePork ShoulderRoast VealVeal KnuckleOssobucoStuffed Veal BreastMeat LoafSwedish Festive Roas

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag