Electrolux EB4SL70SP Przewodnik Szybki Start

Przeglądaj online lub pobierz Przewodnik Szybki Start dla Nie Electrolux EB4SL70SP. Electrolux EB4SL70SP Quick start guide Instrukcja obsługi

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 4
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Brief Instructions
Sensor fi eld
1. Display
2. On/off
3. Heating Functions or Assisted
Cooking
4. Favourite Programme
5. Temperature selection
6. Down key
7. Up key
8. OK
9. Home key
10. Time and additional functions
11. Minute Minder
Heating Functions
Assisted Cooking
Press once or twice - activates a
heating function or an Assisted
Cooking function. Press and hold for
3 seconds - activates or deactivates
the oven lamp.
Fast Heat Up
Press once - checks the temperature
when the appliance operates. Press
and hold for 3 seconds to activate or
deactivate the Fast Heat Up function.
On/Off
Press once - activates the appliance.
Favourite Programme
Press once - opens Favourite
Programme menu. Press and hold
for 3 seconds - saves active
function in Favourite
Programme menu.
Home key
Press once - goes back one level in
the menu. Press and hold for
3 seconds to show the main menu.
Przeglądanie stron 0
1 2 3 4

Podsumowanie treści

Strona 1 - Brief Instructions

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11Brief InstructionsSensor fi eld1. Display2. On/off3. Heating Functions or Assisted Cooking4. Favourite Programme5. Temperature

Strona 2 - Heating Functions

30-300°C0:00-23:59True Fan CookingEco RoastingPizza Setting16:3000:15 150°C16:3000:15 150°CDuration 0:00End Time 16:301/3Duration 0:30End Time 17:001/

Strona 3 - Assisted Cooking

1-3 kg0:00-23:59Pork/VealConvenienceBeef/Game/LambDuration 3:00End Time 19:301/3Duration 2:30End Time 19:001/5Roast PorkBackPork KnuckleWeight Automat

Strona 4 - ¹ Ovens without steam only

892937640-A-372011Roast PorkLoin of PorkPork KnucklePork ShoulderRoast VealVeal KnuckleOssobucoStuffed Veal BreastMeat LoafSwedish Festive Roast ¹Pork

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag