Electrolux EVE678SC Przewodnik Szybki Start Strona 1

Przeglądaj online lub pobierz Przewodnik Szybki Start dla Nie Electrolux EVE678SC. Electrolux EVE678SC Quick start guide [en] Instrukcja obsługi

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 4
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Brief instructions
Sensor eld
1. Display
2. On/O
3. Heating Functions or Assisted
Cooking
4. Favourite Programme
5. Temperature selection
6. Down key
7. Up key
8. OK
9. Home Key
10. Time and additional functions
11. Minute Minder
On/O
Press once - activates the appliance.
Heating Functions
Assisted Cooking
Press once or twice - activates a
Heating Function or an Assisted
Cooking function. Press and hold for
3 seconds - activates or deactivates
the oven lamp.
Fast Heat Up
Press once - checks the temperature
when the appliance operates. Press
and hold for 3 seconds to activate or
deactivate the Fast Heat Up function.
Favourite Programme
Press once - opens Favourite
Programme menu. Press and hold for
3 seconds - saves active function in
Favourite Programme menu.
Home Key
Press once - goes back one level
in the menu. Press and hold for 3
seconds to show the main menu.
Przeglądanie stron 0
1 2 3 4

Podsumowanie treści

Strona 1 - Brief instructions

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11Brief instructionsSensor eld1. Display2. On/O3. Heating Functions or Assisted Cooking4. Favourite Programme5. Temperatur

Strona 2 - Heating Functions

30-300°C¹30-230°C²0:00-23:5910:3000:15 150°C10:3000:15 150°C0:0010:301/30:3011:001/52/53/55/5. . .4/5Heating FunctionsPress oncePress once or twiceTru

Strona 3 - Assisted Cooking

1-3 kg0:00-23:591:0011:301/31:0011:301/5**. . .. . .10:3001:451.0 kg10:3001:451.0 kg30-300°C¹30-230°C²10:3003:00200°C10:3003:00200°C5/54/53/52/5Press

Strona 4

Assisted CookingPork/Veal Roast Pork Roast Veal Ossobuco Meat Loaf Beef/Game/Lamb Roast Beef Roast Game Roast Lamb Leg of Lamb Poultry Chicken,

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag