Electrolux EBCGL70S Instrukcja Użytkownika Strona 31

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 60
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 30
tabelle electrolux 31
Sedano quadrettato 96 450 20-30 3
Temp.
in C
Aggiunta d’acqua
attraverso la
vaschetta
Tempo in
min.
Nive
llo
Temp.
in _C
attraverso la
vaschetta
dell’acqua in ml
Tempo in
min.
Nive
llo
Spinacio 96 400 20-25 3
Striscedi Papa 96 600+200 40-45 3
Verza sbollentare 96 350 15-20 3
Contorno
Gnocco ( preparato col
lievito)
96 650 30 - 40 3
Gnocco di pane 96 600+200 35 - 45 3
Gnocco di patate 96 600+200 35-45 3
Patate, in quatro pezzi 96 600+200 35 - 45 3
Patata, meta altezza 96 600+300 40-50 3
Riso (proporzione di aqua/
riso1:1)
96 650 35 - 40 3
Tagiatelle, fresce 96 400 20 - 25 3
Pesce
Filetto di salmone 85 650 25-35 3
Gamberetto, congielato 85 650 30-40 3
Gamberetto, fresco 85 400 20-25 3
Mollusco 96 450 20-30 3
Pleuronettide 80 300 10-15 3
Salmonata, ca 1000 g 85 600+200 40-45 3
Trote, ca 250 g 85 650 30-40 3
Carne
Galletto, pochiert
1000-1200 g
96 600+600 60-70 3
Kassler schiena, pochiert 90 600+400 90-110 3
Petto di pollo , pochiert 85 650 30-40 3
Prosciutto cucinato 1000 g 96 600+600 55-65 3
Przeglądanie stron 30
1 2 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 59 60

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag