Electrolux EOB8741AOX Instrukcja Użytkownika Strona 34

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 52
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 33
Type of
meat
Quantity Oven
function
Shelf posi-
tion
Tempera-
ture °C
Time
(min.)
Knuckle of
veal
1.5 - 2 kg Turbo Grill-
ing
1 160 - 180 120 - 150
Lamb
Type of
meat
Quantity Oven
function
Shelf posi-
tion
Tempera-
ture °C
Time
(min.)
Leg of
lamb /
Roast lamb
1 - 1.5 kg Turbo Grill-
ing
1 150 - 170 100 - 120
Saddle of
lamb
1 - 1.5 kg Turbo Grill-
ing
1 160 - 180 40 - 60
Game
Type of
meat
Quantity Oven
function
Shelf posi-
tion
Tempera-
ture °C
Time
(min.)
Saddle /
Leg of hare
up to 1 kg Conven-
tional
Cooking
1
230
1)
30 - 40
Saddle of
venison
1.5 - 2 kg Conven-
tional
Cooking
1 210 - 220 35 - 40
Haunch of
venison
1.5 - 2 kg Conven-
tional
Cooking
1 180 - 200 60 - 90
1)
Preheat the oven.
Poultry
Type of
meat
Quantity Oven
function
Shelf posi-
tion
Tempera-
ture °C
Time
(min.)
Poultry por-
tions
200 - 250 g
each
Turbo Grill-
ing
1 200 - 220 30 - 50
Half chick-
en
400 - 500 g
each
Turbo Grill-
ing
1 190 - 210 35 - 50
Chicken,
poulard
1 - 1.5 kg Turbo Grill-
ing
1 190 - 210 50 - 70
Duck 1.5 - 2 kg Turbo Grill-
ing
1 180 - 200 80 - 100
Goose 3.5 - 5 kg Turbo Grill-
ing
1 160 - 180 120 - 180
Turkey 2.5 - 3.5 kg Turbo Grill-
ing
1 160 - 180 120 - 150
Turkey 4 - 6 kg Turbo Grill-
ing
1 140 - 160 150 - 240
34
www.electrolux.com
Przeglądanie stron 33
1 2 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 51 52

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag