Electrolux EKI6751AOX Instrukcja Użytkownika Strona 22

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 72
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 21
Type rett Rist Temperatur °C Tid i minutter
Fruktterter, smul-
dredeig
2+4 170-180 30-40
10.3 Vanlig baking
Type rett Rille Temperatur °C Tid i minutter
Rundstykker 3-4 200-225 10-20
Grove rundstykker 3-4 190-200 20-25
Småt gærbrød med fyld 3-4 200-225 10-12
Formbröd 2-3 190-210 30-40
Ciabatta 3-4 210-230 10-20
Foccacia 3-4 220-230 15-20
Pitabrød 3-4 250 5-15
Saltkringler 3-4 180-200 12-15
Loff/Limpor 2 175-225 35-45
Loff 1-2 190-210 25-40
Ciabatta 1-2 210-220 15-25
Helkornbrød 1-2 180-200 35-45
Rugbrød, blanding 1 275 oppvarming
- baking 1 190 55-65
Baguetter 3-4 220-230 15-30
Bradepandekage 2-3 170-180 50-60
Fruktkakor 3 150-170 70-80
Muffins 3 180-200 10-20
Rulltarta 3 220-250 6-15
Bullar 3 220-250 8-15
Längder/ Kransar 3 180-200 25-35
Pepparkakor 3 220-225 8-12
Formkage 3-4 170-180 35-45
Sukkerbrød/sandkaker 1-2 170-180 40-50
Sandwichkake, rull 3-4 200-225 8-12
Marengs 3-4 100 90-120
Marengsbunner 3-4 100 90-120
- oppvarming 3-4
med ovnen
skrudd av
25
Kjeks 3-4 160-180 6-15
Vannbakkels 3-4 170-190 30-45
22
www.electrolux.com
Przeglądanie stron 21
1 2 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 71 72

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag